Roomboter Amandelletter S

  • Beschrijving
  • Meer details

Rb Amandelletter S met zuivere amandelspijs

Verpakt in een doos

INGREDIËNTEN

Gebruiks- en bewaarinstructies: Na openen beperkt houdbaar.

Bereidingsinstructies: Bereidingstip: na enkele minuten opwarmen in de oven (ca. 175°C). Dan smaakt de amandelletter nog lekkerder (niet verwarmen in de magnetron).

Etiketinformatie: Ingrediënten: suiker, 27% AMANDELEN, TARWEBLOEM, 15% roomboter (MELK), gepasteuriseerd vloeibaar SCHARRELKIPPENEI-EIWIT, gepasteuriseerd vloeibaar SCHARRELKIPPENEI, water, gedroogde glucosestroop, zout, SCHARRELKIPPENEI-EIWITPOEDER, natuurlijk citroenaroma, gepasteuriseerd vloeibaar SCHARRELKIPPENEI-EIGEEL, citroenschil, geconcentreerd citroensap, conserveermiddel: E202, gemodificeerd aardappelzetmeel