Kubusdoosje naturel

  • Beschrijving
  • Meer details

Verpak je zoete lekkernijen in deze fraaie naturel boxen

Naturel LOVLY-box

Met deze feestelijke kubusdoosjes maak je van iedere aankoop razendsnel een schitterend cadeautje. De vouwdoosjes zijn gemaakt van stevig karton en hebben een moderne, natuurlijke uitstraling. Aan de binnenzijde wacht de gelukkige opener van het geschenkdoosje een chique goudkleurige verrassing!

Afname per 25 stuks

Ideaal voor kleine geschenken
De veelzijdige cadeaudoosjes zijn ideaal voor het verpakken van bonbons, snoepjes en andere zoetwaren. Ook doen ze het goed als originele geschenkverpakking voor sieraden, souvenirs en andere kleine cadeautjes. Bescherm de kostbare inhoud of geef die extra allure door de producten op een laagje gekleurd SizzlePak® of zijdevloei te leggen. Gebruik de losse plaatjes als bodemversteviger. De goudkleurige zijde is, net als de binnenzijde van het doosje, voedselveilig.

Gemakkelijk in gebruik
De kubusdoosjes worden plat geleverd, zodat je gemakkelijk een voorraadje bij je inpaktafel kunt neerleggen. Ze zijn vlug in elkaar te vouwen, te vullen en te sluiten. Kies als finishing touch een mooi lint en een label of andere decoratie, plak er een etiket of sticker van je bedrijf op en je cadeauverpakking is compleet.


Eigen bedrukking mogelijk


Deze neutrale kartonnen vouwdoosjes zijn niet voorzien van een bedrukking. Geef de boxen jouw bedrijfsuitstraling mee door ze te laten bedrukken met je eigen logo, tekst of afbeelding. Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.


Het LOVLY®-assortiment

De naturel kubusdoosjes zijn verkrijgbaar in twee formaten. In het Lovly-assortiment vind je nog meer fraaie giftboxen, dubbelzijdig cadeaupapier, snelle fourniturenzakjes, gekleurd polykrullint, feestelijke etiketten en bijpassende papieren draagtassen. Alles is verkrijgbaar in verschillende stijlen, dessins en kleuren.