Info

Oud-Hollands snoepgoed, drop en andere producten veraangenamen het leven en zijn vanwege hun kleur en smaak ideaal als relatiegeschenk.
Wij stellen hoge eisen als het om kwaliteit gaat; we gaan zelf op zoek naar de beste producten om deze via het internet te verkopen.

Eucalypta.nl is gespecialiseerd in Oud Hollands snoepgoed, drop, chocolade en taart met logo, verpakt snoepgoed, suikervrij snoep, koek, kauwgomballen en automaten, seizoen geschenken, promotionele gifts en relatiegeschenken.

Wij verpakken snoep voor u op maat in ieder gewenste verpakking zoals glazen potten, blik, kokers, zakjes, kartonnen doosjes, houten box of een voor u ontworpen verpakking.

Beurzen, evenementen, feestdagen zoals Valentijn, Pasen, Koningsdag, Halloween, Sinterklaas en Kerst zijn ideale momenten om uw werknemers, klanten, gasten en bezoekers een mooi en lekker relatiegeschenk van snoep te geven, voorzien van uw bedrijfsnaam of logo.

Eucalypta is gevestigd in Nederland, waar nog steeds kleine bedrijven gevestigd voor 1900 zijn en waar kwaliteit vaak belangrijker is dan de kwantiteit. Hier kopen wij onze producten, zodat onze klanten alleen het allerbeste snoepgoed krijgen.

Jarenlange ervaring met e-commerce
Eucalypta heeft al sinds februari 2000 een webwinkel en heeft reeds vele duizenden pakketten over de gehele wereld verstuurd en vele honderden projecten voor onze zakelijke klanten uitgevoerd.

Particulier of zakelijk
Voor onze particuliere klanten hebben wij een online webwinkel waar een zeer breed assortiment snoepgoed wordt aangeboden, wat online op een veilige en eenvoudige manier kan worden besteld.
Zakelijke klanten kunnen van snoepgoed in bulk tot totaal oplossingen kopen. Op onze website worden een groot aantal voorbeelden weergegeven echter wij verzorgen graag maatwerk. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen zodat wij samen met u een voor uw situatie en budget een ideaal product kunnen leveren.

Assortiment Snoepgoed
Wij proberen de ruimste keuze aan snoepgoed op het internet te hebben maar helaas kunnen wij ook niet alles op onze website plaatsen. Mocht u een bepaald soort snoep zoeken en deze niet op onze website kunnen vinden, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zullen dan kijken of wij het alsnog kunnen vinden en in ons productenpakket opnemen.

Veilig en onbezorgd winkelen
U kunt geheel anoniem onze website bezoeken.

Valuta omrekenen
Als extra dienst aan onze klanten hebben wij een valuta calculator. Om onze producten in uw eigen valuta weergegeven te zien, klikt u op het kleine vlaggetje in de linker benedenhoek en volgt u de instructies. Als u dan met uw muis over het gewenste product gaat, ziet u de prijs in uw eigen valuta omgerekend tegen de dagkoers. Er wordt wel afgerekend in EURO.

Veilig betalen
Veiligheid is onze belangrijkste zorg tijdens het afrekenen. Wij maken gebruik van Globecharge/Santu met een beveiligde SSL-server, PayPal, Mollie en Ideal (ING). GlobeCharge/Santu is gespecialiseerd in beveiligde transacties.
U kunt bij ons in de webwinkel met uw bankkaart, creditcard, PayPal account of met I-Pay betalen.

Status van uw bestelling (via webwinkel)
U krijgt automatisch per e-mail een bevestiging van uw bestelling van Santu.
In deze mail is een link opgenomen naar onze website, waar u altijd de status van uw bestelling kunt raadplegen.
Hier kunt u zien of uw betaling is verwerkt, uw pakket is verzonden en het track en trace nummer van uw pakket.
Van de vervoerder zelf krijgt u een status update over wanneer het pakketje gaat arriveren. Het is mogelijk dat dit via onze logistieke partner Keendelivery plaats vindt.

Verpakking
Al onze producten worden met zorg verpakt in eerste klas verpakkingsmateriaal. Geschenken zullen op verzoek feestelijk worden verpakt, en indien gewenst, voorzien van een persoonlijke groet. Daarna worden zij in een stevige doos verpakt, zodat het geschenk in dezelfde conditie bij de gelukkige aankomt als dat deze onze vestiging heeft verlaten.

Levering
Wij leveren al onze producten vanaf onze vestiging in Bemmel. Wij maken gebruik van de diensten van postNL, GLS, Keendelivery (postNL/DPD/DHL), QPO logistics (Packs, koeriersdiensten en transport) en UPS. Zonder tegenbericht verzorgen wij voor de particuliere klanten de verzending. Voor de zakelijke klanten wordt alleen in overleg verzonden. In beide gevallen geldt dat verzendkosten en risico bij de klant ligt.

Verzending (via webwinkel)
Al onze producten die via de webshop worden gekocht, worden verzonden met postNL, Packs, DPD of GLS. Zij garanderen ons een snelle service, waarbij onze producten met zorg worden behandeld. De actuele verzendkosten berekenen wij 1-op-1 door. Voor verzendkosten en indicatie overkomstduur kunt u terecht bij "verzendkosten" in het menu aan de linkerkant. Indien u voorkeur heeft om de producten af te halen of voor een andere vervoerder, raden wij u aan met ons contact op te nemen.

Vragen en klachten
Ons doel is snoepgoed te verkopen aan tevreden klanten over de hele wereld. Mocht u vragen of klachten hebben over onze website, producten of diensten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen; wij zullen dan proberen het probleem tot uw tevredenheid op te lossen.