Paas Special

Vrolijk Pasen !!

Het is weer bijna Pasen!

Pasen is een tijd van vrolijkheid en dit vieren we graag, en natuurlijk met Paas lekkernijen zoals:

  • Paaseitjes: Deze zijn vaak gemaakt van chocolade en kunnen gevuld zijn met verschillende zoetigheden. Ze symboliseren nieuw leven en wedergeboorte. Tegenwoordig kennen we ook gekleurde eitjes, dragee eitjes en bijvoorbeeld fondant eitjes.

  • Paashazen: De paashaas is een figuur uit de folklore, bekend om het brengen van paaseieren. Chocolade paashazen zijn ook populair. Het lekkerste van Callebaut chocolade, kleine en grote paashazen, ook te voorzien van een logo.

  • Paasbrood: Dit is een zoet brood dat vaak wordt geserveerd tijdens de Paasvieringen. Het kan verschillende vullingen en toppings hebben, zoals gedroogd fruit, noten en glazuur. Ook wel Paasstollen genoemd, ook 1-persoons paasstolletjes voor een Paasontbijt.

  • Lamsvlees: In veel culturen is lamsvlees een traditioneel onderdeel van het Paasmaal, symbolisch voor het offer van Jezus. In zoetwaren zien we dan ook wel chocolade lammetjes, voor velen ook staand voor het begin van de lente.


Al deze Paas zoetigheden kunnen we leveren in bulk, in kleinverpakking of verpakt als een relatie- of personeelsgeschenk.
Voor vragen of een offerte op maat kunt u contact op nemen via info@eucalypta.nl of bellen met: 0481 769 061

!

Webwinkel

 

Koop in onze webwinkel de lekkerste Paas producten en laat deze heel eenvoudig bij u thuis afleveren.
Klik hier

Zakelijke markt

Wilt u iets bijzonders doen voor uw klanten, relaties of werknemers? Kijk dan eens bij onze zakelijke markt, afdeling Pasen.
Klik hier